مواد لازم برای لقمه دال عدس و سس ارده :
دال عدس
1/2 فنجان
آب
2 فنجان
بلغور ريز
3/4 فنجان
روغن زيتون
2 قاشق غذاخوری
پياز ريز خرد شده
1 عدد
زيره سابيده
2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز پرک
1 قاشق چایخوری
پيازچه خردشده
1 عدد
جعفری خردشده
2 قاشق غذاخوری
نمک
1/2 قاشق چایخوری
نان لواش
6 تکه 20 در 30
فلفل قرمز کبابی
3/4 فنجان
کلم پيچ نازک رنده شده
2 فنجان
سس ارده
به مقدار لازم
طرز تهیه لقمه دال عدس و سس ارده:
دال عدس را با آب روی حرارت 20 می پزيم.
حرارت را خاموش می کنيم و بلغور را اضافه می کنيم .30 دقيقه صبر مي کنيم تا بلغور آب را به خودش بکشد و نرم شود.
در اين فاصله پياز را در روغن تفت مي دهيم تا شفاف شود. زيره و فلفل قرمز را اضافه می کنيم و کمی تفت می دهيم.
مخلوط پياز و نمک و جعفری و پيازچه را به دال عدس و بلغور اضافه می کنيم و صبر می کنيم تا خنک شود.
مي توانيم مخلوط را در غذاساز يا ميکسر يا با گوشت کوب له کنيم. و می توانيم در فريزر در ظرف در بسته نگه داريم.
روی نان یک لایه خمیر فلفل قرمز و مخلوط دال عدس و کلم را می ریزیم و نان را می پیچیم
برای درست کردن لقمه يک لايه خمير فلفل قرمز روی نان می ماليم. يک لايه از مخلوط دال عدس و بعد کلم ريز شده روی آن می گذاريم و نان را می پيچيم.
لقمه ها را در کنار سس ارده سرو می کنيم تا لقمه ها را داخل سس بزنيم و ميل کنيم!