طرز تهیه لقمه دال عدس و سس ارده

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89833
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای لقمه دال عدس و سس ارده :

    دال عدس
    1/2 فنجان

    آب
    2 فنجان

    بلغور ريز
    3/4 فنجان

    روغن زيتون
    2 قاشق غذاخوری

    پياز ريز خرد شده
    1 عدد

    زيره سابيده
    2 قاشق چایخوری

    فلفل قرمز پرک
    1 قاشق چایخوری

    پيازچه خردشده
    1 عدد

    جعفری خردشده
    2 قاشق غذاخوری

    نمک
    1/2 قاشق چایخوری

    نان لواش
    6 تکه 20 در 30

    فلفل قرمز کبابی
    3/4 فنجان

    کلم پيچ نازک رنده شده
    2 فنجان

    سس ارده
    به مقدار لازم

    طرز تهیه لقمه دال عدس و سس ارده:
    دال عدس را با آب روی حرارت 20 می پزيم.

    حرارت را خاموش می کنيم و بلغور را اضافه می کنيم .30 دقيقه صبر مي کنيم تا بلغور آب را به خودش بکشد و نرم شود.

    در اين فاصله پياز را در روغن تفت مي دهيم تا شفاف شود. زيره و فلفل قرمز را اضافه می کنيم و کمی تفت می دهيم.

    مخلوط پياز و نمک و جعفری و پيازچه را به دال عدس و بلغور اضافه می کنيم و صبر می کنيم تا خنک شود.

    مي توانيم مخلوط را در غذاساز يا ميکسر يا با گوشت کوب له کنيم. و می توانيم در فريزر در ظرف در بسته نگه داريم.

    روی نان یک لایه خمیر فلفل قرمز و مخلوط دال عدس و کلم را می ریزیم و نان را می پیچیم

    برای درست کردن لقمه يک لايه خمير فلفل قرمز روی نان می ماليم. يک لايه از مخلوط دال عدس و بعد کلم ريز شده روی آن می گذاريم و نان را می پيچيم.
    لقمه ها را در کنار سس ارده سرو می کنيم تا لقمه ها را داخل سس بزنيم و ميل کنيم!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.