طرز تهیه سماق خانگی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89427
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    اگر به سماق های موجود در فروشگاهها اعتماد ندارید بهتر است خودتان در منزل سماق درست کنید تا از اصل بودن آن خاطرتان جمع باشد همانطوریکه می دانیم سماق در هر منزلی باید وجود داشته باشد برخی از غذاها بدون سماق لذتی ندارند . اکنون طریقه درست کردن سماق در منزل را یاد می گیریم
    حدود نیم کیلو دانه های خشک سماق را که برای مصرف بیش از یک سال یک خانواده 4 نفره کافی است را از بازار تهیه نمایید.
    چوب ها و برگهای لابلای دانه ها را تا حد امکان جدا کنید و دور بریزید
    دانه های موجود را در مخلوط کن بریزید.

    پس از چند دقیقه در سرعت متوسط، دانه های سماق را از مخلوط کن خارج کنید. همانطور که می بینید سماق به خوبی پودر شده است اما دانه های سیاهی درون آن وجود دارد.
    با یک الک درشت آنرا الک کنید تا دانه های سیاه جدا شود.
    پودر خانگی سماق مرغوب و خوشمزه آماده مصرف شما است.

    نکات و هشدارها
    توصیه می شود از آسیاب استفاده نکنید زیرا که باعث می شود دانه های سیاه درون سماق نیز پودر شود و هنگام مصرف در دهان احساس گردد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.