اگر به سماق های موجود در فروشگاهها اعتماد ندارید بهتر است خودتان در منزل سماق درست کنید تا از اصل بودن آن خاطرتان جمع باشد همانطوریکه می دانیم سماق در هر منزلی باید وجود داشته باشد برخی از غذاها بدون سماق لذتی ندارند . اکنون طریقه درست کردن سماق در منزل را یاد می گیریم
حدود نیم کیلو دانه های خشک سماق را که برای مصرف بیش از یک سال یک خانواده 4 نفره کافی است را از بازار تهیه نمایید.
چوب ها و برگهای لابلای دانه ها را تا حد امکان جدا کنید و دور بریزید
دانه های موجود را در مخلوط کن بریزید.
پس از چند دقیقه در سرعت متوسط، دانه های سماق را از مخلوط کن خارج کنید. همانطور که می بینید سماق به خوبی پودر شده است اما دانه های سیاهی درون آن وجود دارد.
با یک الک درشت آنرا الک کنید تا دانه های سیاه جدا شود.
پودر خانگی سماق مرغوب و خوشمزه آماده مصرف شما است.
نکات و هشدارها
توصیه می شود از آسیاب استفاده نکنید زیرا که باعث می شود دانه های سیاه درون سماق نیز پودر شود و هنگام مصرف در دهان احساس گردد.