-
نویسندهنوشتهها
-
۶ اسفند، ۱۳۹۶ در ۰۷:۳۷ #115871soheila.dمشارکت کننده
طرز تهیه سالاد شیرازی اصل خوشمزه
سالاد شیرازی اصل یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین سالادهای ایرانی است که با انواع چاشنیهای ترش تهیه میشود. در این مقاله با طرز تهیه سالاد شیرازی اصیل و جدیدترین مدل های تزئین سالاد شیرازی آشنا خواهید شد.
سالاد شیرازی یکی از سالادهای سنتی ایرانی است که به راحتی و در مدت زمان خیلی کوتاهی با ترکیب مناسبی از خیار، گوجه، پیاز و انواع چاشنی تهیه میشود که طعم بی نظیر و خاصی دارد. اگر چه رسم بر این است که این سالاد خوشمزه را به همراه انواع غذاها و پلوها مانند لوبیا پلو، و دمپختک و …سرو میکنند ولی یافتههای جدید حاکی از این است که عدم آگاهی از چگونگی سرو سالادها و دسرها در کنار غذا باعث مشکلات گوارشی زیادی میگردد.طرز تهیه سالاد شیرازی اصیل
علارغم ارزش غذایی بالایی که سالاد شیرازی دارد، مصرف آن میتواند برای افرادی که ناراحتی های گوارشی دارند مشکل ساز باشد و در هضم غذاهای سنگین مانند برنج و مواد نشاستهای اختلال ایجاد کند. بنابراین بهتر است این سالاد به تنهایی مصرف شود و از خوردن آن همراه با غذاهای دیگر اجتناب گردد.
امروزه یکی از هنرهای زیبا و قابل توجه، تزیین غذاست که نقش مهمی در سفره آرایی خصوصا برای میهمانیها دارد. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه سالاد شیرازی اصل خوشمزه با انواع چاشنی و جدیدترین مدلهای تزیین آن آشنا سازیم. شما میتوانید از مدلهای ارائه شده، ایده گرفته و با تزیین سالاد بر زیبایی سفره خود بیفزایید. با ما همراه باشید…طرز تهیه سالاد شیرازی اصل خوشمزه
مواد لازم
خیار درشت 3 عدد
گوجه متوسط 2 عدد
پیاز 1 عدد
لیمو ترش تازه 2-3 عدد
جعفری ساتوری شده 1 قاشق غذاخوری
پودر نعنا خشک یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازمدستور تهیه:
خیارها را پوست گرفته و به صورت نگینی ریز خرد کنید.
گوجه و پیاز را نیز به صورت نگینی ریز خرد کنید.
مقداری نعنا خشک و جعفری ساتوری شده به خیار، گوجه و پیاز اضافه کنید.
در انتها آبلیموی تازه یا هر نوع چاشنی دلخواه دیگری را افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید.نکات مهم و اصولی در تهیه سالاد شیرازی
چاشنی اصلی این سالاد آبلیموی تازه است ولی بسته به ذائقه خود میتوانید از انواع چاشنی های ترش مانند آبغوره، سرکه، و آب نارنج استفاده کنید.
چاشنی دیگری که میتوانید به این سالاد اضافه کنید مخلوط سس فرانسوی، سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و کمی نمک و شکر است که از ترکیب آن با سالاد طعم متفاوتی ایجاد میگردد.
نسبت سبزیجات مورد استفاده برای تهیه سالاد شیرازی مهم است و بیشترین سهم را به ترتیب خیار، گوجه و پیاز دارد.
سبزیجات مورد استفاده در تهیه سالاد باید ریز خرد شوند تا در کنار هم طعم خوبی ایجاد کنند.
خیار را می توان با پوست یا بدون پوست در سالاد استفاده کرد.
افزودن نعنا و جعفری به سالاد اختیاری است.
افزودن فلفل سیاه، باعث ایجاد عطر و طعم دلپذیری در سالاد میشود ولی بسته به ذائقه خود میتوانید از فلفل سبز یا فلفل دلمهای در آن استفاده کنید.
چاشنی سالاد باید قبل از سرو به آن اضافه شود و بهتر است چاشنی را زودتر اضافه نکنید. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.