طرز تهیه دسر هلو با سس توت
دسر هلو
زمان آمادگی
15 دقیقه
4 نفر (اندازه سرو: ½ هلو، ½ فنجان بستنی، 3 قاشق غذاخوری سس توت)
میوه تازه که در اوج فصل گرفته می شود، بهترین دسر است. این هلوها را حتی با یک قاشق غذاخوری بستنی و سس توت شیرین تر کنید.
بستنی وانیلی خود را با یک سس توت و غنی از آنتی اکسیدان تزیین کنید. به جای خامه از این سس توت بدون کالری، سالم و شیرین استفاده کنید.
این دستور غذا: بدون گوشت با کلسترول پایین، کم چرب، چربی اشباع شده پایین و کم سدیم می باشد.
مواد لازم
1 فنجان توت تازه (تمشک، توت فرنگی، یا ترکیبی)
2 قاشق غذاخوری عسل
1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
2 هلو، خرد شده و بریده شده
2 فنجان بستنی کم چرب وانیلی
طرز تهیه
توت ها، عسل، آب لیمو را در مخلوط کن ترکیب کنید. مخلوط را پوره کنید.
دانه ها را خارج کنید.
4 تکه هلو را در هر 4 کاسه دسر قرار دهید و 2/1 فنجان بستنی را به هر کدام اضافه کنید. ترکیب را با سس توت تزیین کنید.