طرز تهیه خورش سیب زمینی و گل کلم

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89806
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای 6 الی 8 نفر :
    روغن گیاهی : 3 قاشق غذاخوری
    پیاز برش زده : 2 عدد
    سیر خرد شده : 4 حبه
    دانه خردل : یک قاشق چای خوری
    زیره سیاه : یک قاشق چای خوری
    گوجه فرنگی رنده شده : 2 عدد
    برگ کاری : 6 عدد
    پودر گشنیز، زردچوبه و زنجبیل هر کدام : یک قاشق چای خوری
    نمک و فلفل : به اندازه لازم
    سیب زمینی خرد شده : نیم کیلوگرم
    گل کلم بزرگ خرد شده : یک عدد

    طرز تهیه :
    _روغن را در قابلمه ای داغ کنید، پیاز و سیر را به مدت 6 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
    پیاز را بردارید و کنار بگذارید.

    _ دانه خردل و زیره را در ماهیتابه خشک تفت دهید تا بوی آن ها را احساس کنید، سپس آن را همراه با گوجه، برگ کاری، بقیه ادویه، سیب زمینی و گل کلم به قابلمه حاوی پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس به آن آب اضافه کنید به اندازه ای که روی مواد را بگیرد و بگذارید مواد آرام آرام بپزد.

    _ این خورشت را می توان با نان و ماست سرو کرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.