مواد لازم برای 6 الی 8 نفر :
روغن گیاهی : 3 قاشق غذاخوری
پیاز برش زده : 2 عدد
سیر خرد شده : 4 حبه
دانه خردل : یک قاشق چای خوری
زیره سیاه : یک قاشق چای خوری
گوجه فرنگی رنده شده : 2 عدد
برگ کاری : 6 عدد
پودر گشنیز، زردچوبه و زنجبیل هر کدام : یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل : به اندازه لازم
سیب زمینی خرد شده : نیم کیلوگرم
گل کلم بزرگ خرد شده : یک عدد
طرز تهیه :
_روغن را در قابلمه ای داغ کنید، پیاز و سیر را به مدت 6 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
پیاز را بردارید و کنار بگذارید.
_ دانه خردل و زیره را در ماهیتابه خشک تفت دهید تا بوی آن ها را احساس کنید، سپس آن را همراه با گوجه، برگ کاری، بقیه ادویه، سیب زمینی و گل کلم به قابلمه حاوی پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس به آن آب اضافه کنید به اندازه ای که روی مواد را بگیرد و بگذارید مواد آرام آرام بپزد.
_ این خورشت را می توان با نان و ماست سرو کرد.