طرز تهیه بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89800
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد.

    مواد لازم برای تهیه 12 – 10 عدد بیسکویت
    آرد سفید گندم : 2 پیمانه سرپر (225 گرم)
    بیکینگ پودر : 1 قاشق چای‌خوری
    کره گیاهی پاستوریزه : 2 قاشق سوپ‌خوری
    شکر : 2 قاشق سوپ‌خوری
    کشمش : یک سوم پیمانه (50 گرم)
    دانه آفتابگردان : 2 قاشق سوپ‌خوری
    ماست کم‌چرب پاستوریزه : 1 پیمانه سرخالی (150 گرم)
    شیر کم چرب پاستوریزه : 3- 2 قاشق سوپ‌خوری

    طرز تهیه
    آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.

    سپس شکر، کشمش، نیمی از دانه‌های آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.

    توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید.

    حالا خمیرها را با قالب‌های دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.

    با استفاده از قلم‌مو شیر را روی بیسکویت‌ها بمالید و بقیه دانه‌های آفتابگردان را روی آن بپاشید.

    بیسکویت‌ها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.

    بیسکویت‌ها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.