-
نویسندهنوشتهها
-
۹ مهر، ۱۳۹۱ در ۱۲:۴۵ #74167araghiمشارکت کننده
براي تهيه جوانه از دانه غلات و جبوبات مثل گندم ،يونجه ، شبدر ، عدس ، ماش ، لوبيا سفيد ، نخود و … حتي دانه هايي مثل باقلا هم ميتوان استفاده كرد . جوانه ها را بيشتربه سالاد اضافه ميكنند اما با خشك كردن و پودر كردن جوانه ميتوان آنرا به انواع سوپها و آش نيز افزود
براي تهيه جوانه دانه مورد نظر را پس از پاك كردن و شستن در ظرف آبي خيس كرده و در جاي خنك ولي نور زياد گذاشته تا زماني كه جوانه سر از پوسته دانه بيرون بزند دقت داشته باشيد لزومي ندارد كه دانه هادر معرض نور مستقيم باشد كافيست ظرف مورد نظر رادر آشپزخانه نزديك به پنجره قرار دهيد .
بعد از يك الي دو روز بسته به نوع دانه جوانه شروع به رشد ميكند و پوسته دانه را شكافته و سر جوانه از پوسته بيرون ميزند . پس از اين مرحله آب روي دانه ها را دور بريزيد و دانه ها را در دستمال تميزي بريزيد ودرون ظرفي قرار دهيد در اين زمان چون دانه مرطوب هستند نياز به اضافه كردن آب نيست ولي روزي دو بار به جوانه ها سركشي كنيد و لبه دستمال را كنار بزنيد و با تكان دادن دستمال سعي كنيد دانه ها را زير و رو كرده و با اسپري كردن آب بر روي آن رطوبت لازم را به جوانه ها بدهيد به اين نكته توجه داشته باشيد كه در زير جوانه آب جمع نشود چون اين امر بخصوص در فصل تابستان كه هوا گرم است موجب خراب شدن دانه ها ميشود
اگر مراقبت هاي لازم را انجام دهيد ظرف 3 الي 5 روز با توجه به نوع دانه جوانه ها آماده ميگردد بعد از اينكه جوانه آماده شد در يك ظرف در بسته در يخچال نگهداري كنيد و هر زمان سالاد تهيه ميكنيد مقداري از آنرا به سالاد اضافه و نوش جان كنيد ويا جوانه انواع حبوبات را تهيه و پس از خشك كردن آسياب كنيد واز آن سوپ جوانه تهيه كنيد كه فوق العاده پر خاصيت ميباشد . -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.