طرز تهیه استیک شیرماهی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #90031
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    مواد لازم :
    شیر ماهی : ۸۰۰ گرم
    سرکه : چهار قاشق غذاخوری
    روغن : نصف پیمانه
    زنجبیل تازه رنده‌ شده : دو سانتی‌متر
    نمک و فلفل : به میزان لازم
    زعفران دم‌کرده و آبلیمو : از هر کدام دو قاشق غذاخوری
    پیاز خلال شده : یک عدد

    طرز تهیه :
    شیر ماهی را برش‌زده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.

    نکته :
    می‌توانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.