طرزپخت عدسی تبریزی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72380
    araghi
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای چهار نفر :

    عدس — ۲ لیوان

    سیب زمینی — ۱ عدد متوسط

    قارچ — ۴-۵ عدد

    پیاز — ۱ عدد متوسط

    جعفری خرد شده — نصف استکان

    نمک ، آبلیمو– به مقدار لازم

    طرز تهیه :

    ابتدا پیاز را خلال خرد کنید و در مقدار کمی روغن ، همراه با کمی زرد چوبه سرخ کنید تا طلایی شود .

    عدس ها را پاک کنید و تمیز بشوئید . بهتر است ۱۵ دقیقه در آب سرد و کمی نمک خیس کنید . بعد به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید و همراه ۳ لیوان آب بگذارید تا با حرارت نه خیلی تند و نه خیلی ملایم بپزد .

    سیب زمینی را نگینی خرد کنید و جداگانه سرخ کنید .

    قارچ را هم خلال خرد کنید و جداگانه با حرارت زیاد سرخ کنید .

    در اواخر پخت سیب زمینی سرخ شده و قارچ را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا عدسی جا بیفتد .

    دقت کنید که عدس ها آنقدر نپزند تا له شوند .

    هنگام سرو غذا جعفری را به خوراک اضافه کنید ، نمک و آبلیموی غذا را اندازه کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید .

    معمولا موقع میل کردن عدسی اگر کمی گلپر روی آن بپاشید مزه بهتری میدهد .

    از عدسی به عنوان یک صبحانه کامل یاد میشود و خواص بسیاری دارد .

    از جمله تقویت حافظه و بینایی و همچنین برای افراد مبتلا به کم خونی بسیار مفید است .

    این غذای محلی تبریز و آذربایجان است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.