-
نویسندهنوشتهها
-
۲۷ اردیبهشت، ۱۳۹۱ در ۰۸:۲۱ #73070zeinab_zolfaghariمشارکت کننده
آرد و نمك را با هم مخلوط كرده و سپس با آب سرد تركیب میكنیم تا مايع مناسبی كه كمی غلظت داشته باشد به دست آوریم. كوفتهها را در مایه ذكر شده فرو میكنیم و سپس در پودر نان میغلتانیم.
مواد لازم :
لوبیا سفید ( خیس شده ) : يكو نيم پیمانه
كدو سبز ( رنده شده ) : 2 عدد
هویج ( رنده شده ) : 2 عدد
سیبزمینی ( پخته و له شده ) : 4 عدد
ذرت ( پخته شده ) : يك پیمانه
كنجد ( بو داده ) : يك قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش : يك قاشق غذاخوری
پودر جوز هندی : يك قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه : یك دوم قاشق چایخوری
نمك : 2 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ كردن : به میزان لازم
پودر نان: 3 پیمانه
پنیر سفید ( رنده شده ) : به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر :
آرد سفید: يك و نيم پیمانه
نمك : 2 قاشق چایخوری
آب: 2 پیمانه
طرز تهیه :
لوبیا سفید را از شب قبل خیس میكنیم. بعد با كمی آب آن را میپزیم تا بخوبی نرم شود. سپس آب آن را گرفته و لوبیا را به صورت له و خمیر در میآوریم. بعد در یك كاسه بزرگ تمام مواد شامل كدو سبز و هویج رنده شده، سیبزمینی لهشده، كنجد، فلفل سیاه، جعفری خرد شده، پودر جوزهندی، پنیر سفید رنده شده، ذرت پختهشده، آبلیمو ترش و نمك را خوب با هم تركیب میكنیم و از این تركیب حدود 10 الی 12 عدد كوفته درست میكنیم.
بعد آرد و نمك را با هم مخلوط كرده و سپس با آب سرد تركیب میكنیم تا مايع مناسبی كه كمی غلظت داشته باشد به دست آوریم. كوفتهها را در مایه ذكر شده فرو میكنیم و سپس در پودر نان میغلتانیم. اكنون روغن را در ظرف كوچك و مناسبی داغكرده و با احتیاط كوفتهها را در روغن فراوان سرخ میكنیم تا رنگ آنها طلایی شود. بعد در ظرفی مناسب میچینیم. همچنین میتوانیم دورتادور آن را با جعفری تازه تزیین كرده و به صورت گرم سرو كنیم. این كوفتهها را میتوانیم با سس خرما یا تمرهندی مصرف كنیم. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.