طرزتهیه لوبیا سفید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73070
    zeinab_zolfaghari
    مشارکت کننده

    آرد و نمك را با هم مخلوط كرده و سپس با آب سرد تركیب می‌كنیم تا مايع مناسبی كه كمی غلظت داشته باشد به دست آوریم. كوفته‌ها را در مایه ذكر شده فرو می‌كنیم و سپس در پودر نان می‌غلتانیم.
    مواد لازم :
    لوبیا سفید ( خیس شده ) : يك‌و نيم پیمانه
    كدو سبز ( رنده شده ) : 2 عدد
    هویج ( رنده شده ) : 2 عدد
    سیب‌زمینی ( پخته و له شده ) : 4 عدد
    ذرت ( پخته شده ) : يك پیمانه
    كنجد ( بو داده ) : يك قاشق غذاخوری
    جعفری تازه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
    آب‌ لیمو ترش : يك قاشق غذاخوری
    پودر جوز هندی : يك قاشق چایخوری
    پودر فلفل سیاه : یك دوم قاشق چایخوری
    نمك : 2 قاشق چایخوری
    روغن برای سرخ كردن : به میزان لازم
    پودر نان: 3 پیمانه
    پنیر سفید ( رنده شده ) : به میزان لازم
    مواد لازم برای تهیه خمیر :
    آرد سفید: يك و نيم پیمانه
    نمك : 2 قاشق چایخوری
    آب: 2 پیمانه
    طرز تهیه :
    لوبیا سفید را از شب قبل خیس می‌كنیم. بعد با كمی آب آن را می‌پزیم تا بخوبی نرم شود. سپس آب آن را گرفته و لوبیا را به صورت له و خمیر در می‌آوریم. بعد در یك كاسه بزرگ تمام مواد شامل كدو سبز و هویج رنده شده، سیب‌زمینی له‌شده، كنجد، فلفل سیاه، جعفری خرد شده، پودر جوزهندی، پنیر سفید رنده شده، ذرت پخته‌شده، آب‌لیمو ترش و نمك را خوب با هم تركیب می‌كنیم و از این تركیب حدود 10 الی 12 عدد كوفته درست می‌كنیم.
    بعد آرد و نمك را با هم مخلوط كرده و سپس با آب سرد تركیب می‌كنیم تا مايع مناسبی كه كمی غلظت داشته باشد به دست آوریم. كوفته‌ها را در مایه ذكر شده فرو می‌كنیم و سپس در پودر نان می‌غلتانیم. اكنون روغن را در ظرف كوچك و مناسبی داغ‌كرده و با احتیاط كوفته‌ها را در روغن فراوان سرخ می‌كنیم تا رنگ آنها طلایی شود. بعد در ظرفی مناسب می‌چینیم. همچنین می‌توانیم دورتادور آن را با جعفری تازه تزیین كرده و به صورت گرم سرو كنیم. این كوفته‌ها را می‌توانیم با سس خرما یا تمرهندی مصرف كنیم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.