مواد اولیه :
بادنجان کبابی یک کیلوگرم
سبزی معطر (سرسم، نعنا و اوجی) چرخ شده نصف پیمانه
گلپر ساییده یک قاشق چایخوری
سیر رنده شده سه یا چهار حبه
آبغوره به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا بادنجانها را شسته و میان آنها را چاک میدهیم. روی شعله گاز یا در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت آنها را کباب میکنیم تا خوب پخته و نرم شوند. پوست بادنجانها را گرفته و تخمها را با نوک چاقو جدا میکنیم. گوشت بادنجانها را ساطوری و له کرده سپس در ظرف مناسبی میریزیم. سیر رنده شده، سبزی معطر نمک، فلفل و گلپر ساییده را به آن افزوده و خوب مخلوط میکنیم. در پایان کمکم آبغوره را به آن میافزاییم تا کمی رقیق شده و به غلظت ماست چکیده نرم برسد.
نکته:
به جای سبزی معطر چرخ شده میتوانید از سه قاشق سوپخوری سبزی خشک استفاده کنید.