طرزتهیه ترشی نازخاتون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74877
    araghi
    مشارکت کننده

    مواد اولیه :
    بادنجان کبابی یک کیلوگرم
    سبزی معطر (سرسم، نعنا و اوجی) چرخ شده نصف پیمانه
    گلپر ساییده یک قاشق چایخوری
    سیر رنده شده سه یا چهار حبه
    آبغوره به میزان لازم
    نمک و فلفل به میزان لازم
    طرز تهیه:
    ابتدا بادنجان‌ها را شسته و میان آنها را چاک می‌دهیم. روی شعله گاز یا در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت آنها را کباب می‌کنیم تا خوب پخته و نرم شوند. پوست بادنجان‌ها را گرفته و تخم‌ها را با نوک چاقو جدا می‌کنیم. گوشت بادنجان‌ها را ساطوری و له کرده سپس در ظرف مناسبی می‌‌ریزیم. سیر رنده شده، سبزی معطر نمک، فلفل و گلپر ساییده را به آن افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم. در پایان کم‌کم آبغوره را به آن می‌‌افزاییم تا کمی رقیق شده و به غلظت ماست چکیده نرم برسد.
    نکته:
    به جای سبزی معطر چرخ شده می‌‌توانید از سه قاشق سوپخوری سبزی خشک استفاده کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.