مسالهای که در طبخ گوشتها در باربکیو نگران کننده است تماس مستقیم گوشت با حرارت، زغال و مواد سوزانندهای است که به کار میرود که خود دارای مواد سمی است و به گوشت منتقل میشود که در طول زمان احتمال بروز سرطان را زیاد میکند.
به گزارش سلامت نیوز دکتر حاجی فرجی با اشاره به این مطلب درخصوص نحوه پخت گوشت به وسیله باربکیو اظهار میکند:
در این روش پوست گوشت به صورت خشک و برشته درآمده که بسیاری مایل به خوردن آن هستند غافل از این که این پوست خشک شده (مرغ یا ماهی) حدود 46 گرم چربی دارد که اگر محاسبه شود 415 کیلوکالری فقط از پوست خشک و کبابی به دست میآید.
این عضو هیات علمی میگوید:بهتر است هنگام باربکیو کردن گوشت، حتیالمقدور آن را از پوستش جدا نکرده و پس از پخت کامل، گوشت را جهت کاهش خطر، از پوستش جدا کنیم.
از آنجا که در سوخاری کردن نیز بایستی گوشت در روغن غوطهور شود، باز همان عواقب و خطر بروز سرطان، گسترش پیدا میکند، پس میتوان روش بخارپز یا آب پز نمودن گوشت را به عنوان کمخطرترین راه پخت ذکر کرد.