-
نویسندهنوشتهها
-
۱۲ مهر، ۱۳۹۴ در ۰۹:۱۴ #91867s.shahemiمشارکت کننده
یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: برای حفظ سلامتی بهتر است افراد در پاییز از غذاهایی با مزاج گرم و تر استفاده کنند, مصرف آبگوشتهای لطیف از گوشت گوسفند یک ساله, شیرینیهای طبیعی تهیه شده از بادام و شکر, گلابی, “به”, سیب و خربزه مفید است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از تسنیم, مهدی برهانی دستیار تخصصی طب سنتی اظهار داشت: با توجه به اینکه مزاج فصل پاییز سرد و خشک است و مزاج سرد و خشک ضد مزاج روح انسان, حیوانات و گیاهان است و به همین دلیل برگ گیاهان در این فصل زرد و خشک میشود.
شیوع بروز دردهای مفاصل و سیاتیک در فصل پاییز
به گفته وی از دیدگاه طب سنتی در این فصل بیماریهایی مانند انواع تبها, مشکلات ادراری, بیماریهای پوستی, درد مفاصل, سیاتیک, بیماریهای ریه, بیماریهای عصبی و روانی شیوع بیشتری نسبت به فصول دیگر دارد.
این دستیار تخصصی طب سنتی بیان داشت: صبحها و شبها در فصل پاییز سرد است و میانه روز گرم است که این مسئله موجب میشود که افراد نسبت به سرمای پاییز بیتوجه باشند و از سرما خود را محافظت نکنند.
برهانی بیان داشت: فصل تابستان با گرمای خود قوای بدن را تحلیل میبرد و به اصطلاح موجب سوخته شدن اخلاط در بدن میشود که این اخلاط سوخته همان سوداست که موجب موجب بروز بیماریهای سوداوی در فصل پاییز میشود.مصرف بیش از حد غذا در تابستان عامل بروز بیماری در پاییز است
وی گفت: مصرف غذا و میوه بسیار در فصل تابستان موجب افزایش مواد زائد در بدن میشود که این مسئله موجب بروز بیماری در فصل پاییز خواهد شد.
این دستیار تخصصی طب سنتی افزود: افرادی که در سلامتی کامل به سر میبرند بهتر است برای حفظ سلامتی خود و اینکه میزان مضرات این فصل به حداق برسد, باید در این فصل از غذاهایی با مزاج گرم و تر استفاده کنند.برهانی خاطرنشان کرد: بهتر است که از گوشت گوسفند یک ساله, شیرینیهای طبیعی تهیه شده از بادام و شکر استفاده کنند همچنین مصرف گلابی, “به”, سیب, خربزه و گلابی و انار در این فصل مناسب است.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.