صورتـتـان جـوش مـي زنـد؟ حـبـوبـات بـخـوريـد!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72332
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    عامه مردم معتقدند رژيم‌غذايي افراد دچار جوش‌هاي دوره جواني رابطه مستقيمي با تعداد اين جوش‌ها دارد و حتي گروهي، رژيم غذايي نامناسب را عامل به‌وجودآمدن اين جوش‌ها مي‌دانند. به همين‌ دليل نيز با توجه به تجربه شخصي به اين افراد توصيه‌هايي مي‌كنند…

    اما آيا واقعا رژيم‌غذايي خاصي براي كاهش جوش‌هاي نوجواني و جواني وجود دارد؟

    آنچه در كتاب‌ها و مقاله‌هاي علمي دراين‌باره وجود دارد، حاكي از آن است كه رژيم‌غذايي بر اين جوش‌ها اثر غيرمستقيمي دارد؛ مشاهده شده كه افزودني‌ها، سرخ‌كردني‌ها و چربي‌ها در افزايش تعداد جوش‌ها تاثير دارند و توصيه شده است كه از مصرف اين مواد خودداري شود. موادغذايي‌اي نيز وجود دارند كه مصرف آنها براي افراد دچار جوش‌ دوره جواني بيشتر توصيه شده است؛ مانند جوانه‌ها،
    تخم آفتابگردان و حبوبات و موادي كه از نظر ميزان ويتامين E غني‌تر هستند، به‌طور تجربي، ديده شده است كه مصرف سوسيس، كالباس، شكلات و گردو باعث افزايش جوش‌ها و ديرتر از بين رفتن آنها مي‌شود. مصرف سبزي‌هاي تازه، ميوه‌ها و داشتن رژيم‌غذايي سالم و طبيعي نيز در بهبود سريع‌تر اين جوش‌ها تاثير‌ دارد. در نهايت مي‌توان گفت، همان‌طور كه از نام اين جوش‌ها (جوش‌هاي دوره‌ جواني) برمي‌آيد درگيري افراد با آنها، موقت است و با گذشت زمان بهبود مي‌يابند.

    رعايت بهداشت فردي بهترين اثر را در از بين رفتن آنها دارد ولي در هر حال بايد مراقب رژيم‌غذايي و ورود كالري‌هاي اضافي به بدن هم بود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.