مواد لازم:
تخممرغ: دو عدد
اسفناج خردشده: 50 گرم
پياز خردشده: نصف پيمانه
قارچ خردشده: 5 عدد
سبزيجات معطر، روغن، نمك و فلفل: به مقدار لازم
روش تهيه:
1. كف ماهيتابه نچسب كمي روغن بريزيد. پيازها را كمي تفت دهيد تا نرم شوند.
2. قارچها و اسفناجها را اضافه كنيد. حالا نوبت سبزيجات معطر، نمك و فلفل است. همه مواد را مخلوط كرده، از تابه خارج كنيد.
3. دوباره كمي روغن در تابه بريزيد و آن را با حرارت ملايم گرم كنيد.
4. تخم مرغها را در ظرفي بشكنيد، آنها را هم بزنيد و نمك و فلفل را اضافه كنيد.
5. بعد از اينكه از گرم شدن تابه مطمئن شديد تخممرغ را كف آن بريزيد. اجازه دهيد تخممرغها بگيرد.
6. در مرحله بعد تركيب سبزيجات را يك طرف ماهيتابه روي تخممرغ ريخته و يك طرف آن را روي سمت ديگر تا كنيد.
7. املت را در بشقاب ریخته و با سبزيجات دلخواه يا گوجهفرنگي تزئين كنيد.