شیوع آلرژی غذایی در کودکان به علت افزایش مصرف فست‌فودها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78208
    zghasemi
    مشارکت کننده

    با بیان اینکه هشت تا 10 درصد کودکان ایرانی مبتلا به آلرژی غذایی هستند، افزایش مصرف فست فودها باعث رشد جایگاه آلرژی در کودکان شده است و متاسفانه روزبروز در حال گسترش است.
    بعضی مواد غذایی حاوی آلرژن‌های غذایی و حساسیت‌زا هستند که از جمله آنها می‌توان به شیر، بادام زمینی، سویا، تخم مرغ و ماهی اشاره کرد.
    با بیان اینکه در سنین زیر دو سالگی مهم‌ترین ماده غذایی آلرژی‌زا برای کودکان شیر گاو است، بنابراین شیر گاو در صورت بروز حساسیت باید از رژیم غذایی مادر حذف شود.

    در عین حال عوامل محیطی باعث تظاهر بیماری می‌شوند. توصیه می‌کنیم به منظور پیشگیری از بروز علائم مواد غذایی حساسیت‌زا در هر دوره‌ای حذف شوند.

    گسترش غذاهای جدید مانند فست فودها در جوامع مختلف نیز وجود دارد که سس و سایر افزودنی‌های موجود در فست فودها در بروز آلرژی بی‌تاثیر نیستند.

    در حال حاضر در بسیاری از خانواده‌ها نوشابه جایگاه پررنگی دارد و فرزندان در بیرون از محیط منزل از فست فود تغذیه می‌کنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.