تحقیقات جدید پژوهشگران نشان داده است که شیره خرما با مزهای بهتر از عسل دارای ترکیبات شیمیایی خاص ضدباکتری در برابر بیماریهاست.
در حال حاضر از شیره خرما در بسیاری از کشورها برای طبخ غذاهایی چون مرغ و دسرهای مختلف استفاده میشود.
تحقیقات نشان داده اند شیره خرما سرشار از ترکیبات فنولی است که در خرمای رسیده وجود دارد. این مواد در میوههایی چون انگور نیز موجود است که شیره آن خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.
با بررسی اثر این ماده بر باکتریهایی چون استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، انتروکوک و سودوموناس آئروژینوزا مشخص شد خاصیت ضدباکتری این ماده بسیار موثرتر و سریعتر از درمان با عسل حتی در درمان زخمهاست. البته این خاصیت در ترکیبات مصنوعی شیره خرما وجود ندارد.
منبع: سلامت نیوز