شیرخشک ابتلا به دیابت و فشار خون را در نوزادان افزایش می‌دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80496
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    نوزادان تغذیه شده با شیرمادر کمتر به بیماری‌هایی از جمله آسم، آلرژی و انواع عفونت مبتلا می‌شوند. شیر مادر را می‌توان نرمال‌ترین و طبیعی‌ترین ماده غذایی برای نوزادان عنوان کرد. شیر مادر هیچ گونه ماده آلرژی زا و خطرناکی در خود به همراه ندارد چرا که در غیر این صورت نوزاد در رحم مادر به این مواد واکنش نشان می‌داد. شیر مادر می‌تواند بدن نوزادان را در مقابل بسیاری از بیماری‌ها مقاوم کند. اولین شیر مادر که از آن به عنوان آغوز نام برده می‌شود بهترین منبع برای تامین ماده ایمنی زای IGA است که این ماده دستگاه گوارش نوزادان را در مقابل میکروب‌های قوی محافظت می کند. ابتلا به بیماری‌هایی همچون آسم، آلرژی، عفونت گوش، عفونت ریه و نیز سوختن داخل پا، اسهال و استفراغ در نوزادانی که با شیر مادر تغذیه شده‌اند به مراتب کمتر از سایر نوزادان است. طبق تحقیقات ابتلا به دیابت و فشار خون نیز در نوزادان تغذیه شده با شیرخشک بسیار بالاست. نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می شوند از رشد طبیعی برخوردارند و این موجب می شود آنها نه بیش از حد چاق و نه بیش از حد لاغر شوند. بر اساس تحقیقات ثابت شده که شیردهی به نوزادان موجب افزایش اکسیتوسین در بدن مادران شده که این ماده به جمع شدن رحم و نیز کاهش خونریزی پس از زایمان کمک می کند. شیردهی به نوزادان سبب ایجاد رابطه عاطفی قوی میان مادر و نوزاد خواهد شد و از لحاظ روانی تاثیر مثبتی بر روی هر دوی آنها خواهد داشت.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.