شکلات سیاه سبب بهبود گردش خون می شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85369
    z.yari
    مشارکت کننده

    آنتی اکسیدان موجود در شکلات تیره مشکلات گردش خون در عروق پا را بهبود می‌بخشند. محققان می‌گویند: افراد با مشکلات عروقی در پاهایشان بلافاصله پس از خوردن یک تکه شکلات تیره بهتر راه می‌روند.
    شکلات تیره سرشار از آنتی اکسیدانی به نام پلی فنول است، محققان بر این باورند پلی فنول‌ها با تأثیر بر بیوشیمی شریان‌ها جریان خون به پاها را بهبود می‌بخشند.
    بدن ما در پاسخ به محرک‌های خاص با ترشح مواد شیمیایی به طور طبیعی به گشاد شدن عروق خونی کمک کرده و باعث بهبود جریان خون به مناطق خاص می‌شود. به گفته «دکتر ریچارد چازل» از کالج امریکایی قلب و عروق؛برخی مواد شیمیایی درون شکلات تیره به مسیر متابولیزه شدن آنزیم‌ها در بدن تأثیر می‌گذارد.
    در بیماری عروق محیطی عروقی که خون را از قلب به پاها، شکم، بازوها و سر منتقل می‌کنند، تنگ می‌شوند. کاهش جریان خون عروق پا بویژه هنگام راه رفتن باعث احساس درد، گرفتگی و خستگی می‌شود.
    بیمارانی که به طور متوسط روزی دو ساعت روی تردمیل راه می‌روند و سپس 40 گرم شکلات تیره می‌خورند گردش خون شان بهتر می‌شود. شکلات تیره حاوی بیش از 80 درصد کاکائو و غنی از پلی فنول‌ها است.
    بعد از خوردن شکلات تیره بیماران به طور متوسط 11درصد بیشتر راه می‌روند جالب‌تر آن‌که خوردن شکلات تیره در اوایل روز به افزایش 15درصدی پیاده روی کمک می‌کند. با توجه به نتایج این مطالعه شکلات شیری مقدار راه رفتن را بهبود نمی‌دهد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.