شکلات تلخ یا سیاه مانع از بالا رفتن فشار خون میشود.
شکلات سرشار از چربی و کربوهیدرات است و به طور متوسط حاوی 500 کالری در هر 100 گرم است و کالری بسیاری دارد ولی نباید از رژیم غذایی حذف شود.
خوردن شکلات اگر چه موجب خرابی دندانها میشود ولی در کنار آن فوایدی نیز دارد. شکلات گنجینهای غنی از فواید است. یک تکه کوچک شکلات سیاه پر از مواد معدنی سامل منیزیم، فسفر، پتاسیم، آهن، زینک و ویتامینهای دیگر از جمله گروه B است.
افراد باید در انتخاب نوع شکلات خود دقت کنند به طوری که شکلات سیاه واقعی را انتخاب کنند و بیسکویتهای کاکائویی و دیگر دسرهای خیلی شیرین را فراموش کنند زیرا ارزش غذایی زیادی ندارند.
شکلات سیاه نقش سودمندی در حمایت از بیماران قلبی و عروقی دارد. این ماده غذایی در واقع کلسترول بد خون را پایین میآورد و از کشش دیوارههای رگهای خون بدن محافظت میکنند. همچنین این ماده غذایی به طور قابل توجهی فشار خون را پایین می آورد و به ثبات فشار خون کمک میکند.