مصرف شکلات در فصل امتحانات باعث آرامش دانش آموزان در زمان امتحان میشود.
تغذیه مناسب حاوی پروتئین، کربوهیدراتها، مایعات و مقدار کمی چربی در تحرک، فعالیت بدنی و پیشرفت درسی دانشآموزان اهمیت بسزایی دارد.
در روزهای امتحان به علت استرس و فشارهای عصبی، معمولا تغذیه دانش آموزان دچار اشکال شده که روی یادگیری تاثیر میگذارد و سیستم ایمنی بدن را ضعیف میکند.
برای پیشگیری از اثرات نامطلوب تغذیه نامناسب و بروز بیماریها، باید یک برنامه ریزی غذایی درست برای دانشآموزان تنظیم کرد تا عملکرد مغز و یادگیری آنان افزایش یافته و سیستم ایمنی بدن نیز تقویت شود.
خوردن شیرینی، میوه و آب میوه تازه، شیر، پنیر، مغزها (مثل گردو و بادام)، تخممرغ و غلات مثل عدسی همراه با کمی چای که حاوی کافئین بوده، محرکهای خوبی برای فعالیتهای مغزی دانش آموزان است.
برخی از والدین بیشتر از نیاز کودک به او صبحانه یا هر وعده غذایی میدهند که بیشتر موجب خواب آلودگی و سنگینی دانش آموز میشود در حالی که هر ماده غذایی را نباید بیش از ظرفیت دانش آموز به کودک داد.