شکر و تاثیر بسیار منفی اش بر مغز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75767
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    .
    در اينکه شيريني شکر باعث محبوبيت آن در ميان بسياري از مردم جهان شده است، شکي نيست اما نتايج تحقيقات اخيري که روي موش‌هاي آزمايشگاهي انجام شده، نشان مي‌دهد که وقتي به موش‌هاي آزمايشگاهي براي مدت زمان مشخصي شکر حل شده در آب را خوراندند، اين موش‌ها در پيدا کردن مسيرهاي صحيحي که در گذشته آنها را طي مي‌کردند، دچار مشکل و فراموشي شدند. اين امر به محققان ثابت کرد که مصرف بالاي شکر در موش‌هاي آزمايشگاهي مي‌تواند باعث پايين آمدن قدرت يادگيري و از دست رفتن حافظه به خاطر سپردن وقايع در آنها شود. جالب است بدانيد وقتي گروهي ديگر از موش‌ها با شکر محلول ترکيب شده با اسيدهاي چرب امگا3 تغذيه شدند نه تنها حافظه‌شان کند نشد بلکه قدرت يادگيري‌شان بالاتر هم رفت. اين مساله نشان‌دهنده تاثير مثبت مصرف امگا3 بر مغز بود.
    با اين همه، اين حرف‌ها به هيچ‌وجه به معناي تأييدي بر حذف مطلق کربوهيدرات‌ها از رژيم غذايي نيست چون پژوهشگران دانشگاه تافت بر اساس مطالعه‌اي که روي 19 زن 22 تا 55 ساله انجام داده‌اند، به اين نتيجه رسيده‌اند که ارتباط معناداري بين کمبود دريافت کربوهيدرات‌ها و کاهش قدرت حافظه وجود دارد. دليل اين مساله هم نقش اساسي کربوهيدرات‌ها به‌عنوان سوخت مورد نياز مغز است. بنابراين بهتر است به جاي حذف اين گروه از مواد غذايي، انواع سالم‌تري از آنها (کربوهيدرات‌هاي پيچيده) مانند نان‌ها، ماکاروني‌هاي سبوس‌دار و برنج قهوه‌اي را در رژيم روزانه‌تان داشته باشيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.