شير مادر چه ارزش هاي غذايي دارد؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78639
    zghasemi
    مشارکت کننده

    چربي و پروتئین شير مادر بهتر از چربي وپروتئين شيرهاي ديگر هضم مي شود. به همين دليل درد هاي جمع شدن گاز، استفراغ و حساسيت نسبت به پروتئين در اين شير خواران كمتر مشاهده مي شود.

    تركيب شير مادر همراه با رشد شيرخوار تغيیر پيدا ميكند. چربي شير مادر در شروع وعده شير دهي كمتر است و سپس ميزان آن تدريجا بيشتر ميشود.اين تغييرات كمك بزرگي به سير نگه داشتن و افزايش وزن شيرخوار ميكند. به سبب ويژگيهاي چربي شير مادر، شير خوار پر خوري نمي كند و خوب وزن ميگيرد. در نتيجه مبتلا به چاقي ناشي از مصرف شير مصنوعي كه زمينه ساز بيماريهاي قلبي و عروقي، مفصلي و ديابت در بزرگسالي است نمي شود.

    در شير خواراني كه از شير مادر تغذيه ميكنند مشكل افزايش كلسترول در بزرگسالي و خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي كمتر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.