شيريني براي افطار

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73727
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    آشنایی با روش شیرینی شکلات‌دار بدون تخم‌مرغ
    این شیرینی‌های شکلات‌دار، بدون تخم‌مرغ تهیه می‌شوند و برای همه به خصوص آن‌ها که منع مصرف تخم‌مرغ شده‌اند، مناسب است.
    مواد لازم برای 36 تا 48 عدد:
    کره:‌ یک پیمانه
    شکر قهوه‌ای: یک پیمانه
    شکر سفید: نصف پیمانه
    وانیل: یک و نیم قاشق چای‌خوری
    پودر تخم کتان (به جای 2 تخم‌مرغ): 2 قاشق غذاخوری
    آرد: 2 پیمانه و چهار قاشق غذاخوری
    جوش شیرین: سه چهارم قاشق چای‌خوری
    بیکینگ پودر: نصف قاشق جای‌خوری
    نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
    خرده‌های شکلات: یک تا یک و نیم پیمانه
    طرز تهیه:
    • فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید و ورقه مخصوص شیرینی‌پزی را درون ظرف پخت قرار دهید.
    • درون کاسه‌ای یا با دست یا با همزن، کره و هر دو نوع شکر را آنقدر هم بزنید تا کاملا نرم و یک دست شوند.( 5- 3 دقیقه).
    • پودر وانیل و تخم‌ کتان را به مخلوط فوق اضافه کرده و کاملا هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر و جوش‌شیرین و نمک را نیز به آن‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
    • در مرحله آخر، خرده‌های شکلات را به مخلوط اضافه کنید.
    شیرینی شکلات‌دار
    • از مخلوط به اندازه 2 تا 3 قاشق غذاخوری برای هر شیرینی برداشته و آن‌ها را درون سینی فر با فاصله حدود 6 سانتی‌متر از هم قرار دهید.
    • سینی را درون فر به مدت 15- 12 دقیقه یا تا زمانی که رویه شیرینی‌ها صاف و پهن شده و لبه آن‌ها قهوه‌ای رنگ شوند حرارت دهید.
    • سینی را از فر خارج کرده و شیرینی‌ها را تا سرد نشده میل کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.