هر چند خیلی ها می گویند که مرغ های محلی چون خواب بهتر و گاهی اوقات تغذیه بهتری دارند ارزش غذایی تخم مرغ هایشان بهتر است اما به هر حال کیفیت تخم مرغ تا حدی به نوع تغذیه مرغ بر می گرددو در ضمن بسیاری از تخم مرغ های سنتی از نظر بهداشتی زیاد تایید شده نیستند زیرا در سیستم سنتی، ممکن است مرغ آلودگی های سالمونلایی را داشته باشد و این موضوع باعث آلوده شدن تخم مرغ می گردد. تخم مرغ باید شناسنامه داشته باشد؛ یعنی محل تولید، زمان تولید و مجوز مصرف آن از سوی سازمان دامپزشکی کشور تایید شده باشد و آدرس تولید کنندهاش مشخص باشد.