شستشوی مناسب میوه‌ها موثر در جلوگیری از ابتلا به مسمومیت‌ها

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77159
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    عمده مسمومیت‌های فصل بهار به دلیل عدم شست وشو یا خوب شسته نشدن میوه‌هایی مانند چغاله بادام و گوجه سبز و غیره است که منجر به آلودگی میکروبی با علایمی چون دل پیچه شدید، اسهال خونی و اسهال عفونی می‌شود که نیاز به درمان آنتی‌بیوتیک دارد.

    رعایت بهداشت مانند شستشوی مناسب دست‌ها و میوه‌جات را برای جلوگیری از ابتلا به این مسمومیت‌ها مهم است و از مسئولان مهد‌کودک‌ها نیز خواست تا از ورود بیماران مبتلا جلوگیری نموده و در صورت اجبار آنها را در اتاق‌های جداگانه نگهداری نمایند تا سرایت بیماری محدودتر شود.

    این بیماری ویروسی بوده و اغلب با اسهال و استفراغ شدید، دل پیچه و دل درد همراه است که در کودکان بزرگتر سردرد شدید هم به آن افزوده می شود.

    #100700
    s.samadi
    مشارکت کننده

    من اخیرا تذکری رو دیدم که بی ربط به مطلب شما نیست و اون اینه که محصولاتی مانند هندوانه و طلبی و خربزه هم باید پوستشون کاملا شسته بشه چون مسمومیت هایی گزارش شده

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.