شستشوي دست‌ها برای تهیه غذای کودک

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79161
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    يكي از ضروري‌ترين اصول بهداشتي در تهيه غذا به خصوص غذاي كودك، شستشوي دست‌هاي فرد تهيه كننده غذا است. شستشوي دست‌ها گرچه ساده به نظر مي‌رسد، ولي مهم‌ترين راه جلوگيري از آلودگي غذا نيز به شمار مي‌رود. به ياد داشته باشيد شستن دست‌ها با آب و صابون كافي است و نيازي به استفاده از محلول‌هاي ضدعفوني‌كننده نمي‌باشد، اما بهتر است ناخن‌هاي خود را كوتاه نگه داريد و در هنگام شستن دست‌ها، زير ناخن‌ها و بين انگشتان را كاملاً تميز نماييد. آب گرم نيز به كشته شدن برخي ميكروب‌ها كمك مي‌كند. ضمناً به ياد داشته باشيد كه دست‌هاي خود را خوب آبكشي نماييد تا صابون بر روي آن باقي نماند. البته ذكر اين موارد بدين معني نيست كه در شستشو، وسواس به خرج دهيد. در برخي از موارد، مادران از صابون‌هاي مخصوص كه داراي قدرت ضدميكروبي زيادي هستند استفاده مي‌نمايند. متأسفانه بايد گفت اين كار خود باعث رشد ميكروب‌هاي مقاوم خواهد شد. بهتر است قبل از غذا دادن به كودك غير از شستن دست‌هاي مادر، دست‌هاي كودك نيز شسته شود. چنانچه در دست‌هاي خود زخم يا عفونتي داريد، قبل از تهيه غذا، محل زخم را ببنديد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.