نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است که تاخیر در شروع غذاهای کمکی جامد و استفاده طولانی مدت کودکان از شیر خشک، آنها را در معرض خطر افزایش یافته سرطان خون حاد لنفوبلاستیک قرار میدهد
در این مطالعه، پژوهشگران دانشگاه تگزاس 142 کودک مبتلا به این نوع سرطان خون و 284 کودک با شرایط مشابه اما سالم را مورد بررسی قرار دادند. این پژوهشگران یافتند، کودکان مبتلا به این نوع سرطان خون، نسبت به کودکان سالم خوردن غذاهای جامد را خیلی دیرتر آغاز کرده اند.
پژوهشگران یافتند در ازای هر یک ماه تاخیر در شروع معرفی غذاهای جامد، که کودک با شیرخشک تغذیه می شود، خطر ابتلا به این نوع سرطان خون تا 16% افزایش میابد.
annual cancer prevention conference of the American Association2012