1- اختلال در کارکرد غدد فوق کلیوی
2- بیخوابی
3- عفونتها به ویژه عفونتهای گوارشی که در بسیاری موارد ممکن است علائم گوارشی نداشته باشند. اصطلاحاً به آنها «عفونتهای پنهان» ميگویند. و سرانجام
4- عوامل تغذیهای: برخی انواع حساسیتهای غذایی ممکن است با ضعف همراه باشند. بهترین مثال در این خصوص بیماری سلیاک است. در این بیماری به دلیل حساسیت به گلوتن (پروتئین موجود در گندم و جو)، مخاط روده آسیب ميبیند و بیمار دچار سوءجذب مزمن مواد مغذی از جمله آهن و ویتامين B12 ميشود. بیماران مبتلا به سلیاک به دلیل کمبودهای متعدد تغذیهای، ممکن است علائم بالینی متنوعی داشته باشند که ضعف هم یکی از آنها است.
جدا از حساسیتهای غذایی، ترکیب نامتناسب و نامتعادل رژیم غذایی نیز به ویژه ممکن است در ایجاد حالت ضعف مزمن دخالت داشته باشد. کمبود انواع مواد مغذی به ویژه ويتامينهای گروه B، آهن و ویتامين D ممکن است زمينهساز حالت ضعف باشند.