-
نویسندهنوشتهها
-
۱۰ دی، ۱۳۹۱ در ۰۵:۱۰ #75006Zohre Azimiمشارکت کننده
مصریان قدیم سیر را پرستش می کردند . پلی نی ( Pliny پدر ) طبیعی دان معروف ایتالیای که در قرن اول قبل از میلاد مسیح می زیسته سیر را برای معلاجه بیش از ۶۱ بیماری توصیه می کرده است و حتی لوئی پاستور ، دانشمند معروف میکروب شناس ، در ۱۸۵۸ عصاره سیر را در ظر ف کشت باکتری ها ریخت و مشاهده کرده که کلیه باکتری ها از بین رفتند.
طی سالهای متمادی محققان در اطراف آثار سیر در خون مطاله کرده و نشان داده اند که سیر در کاهش فشار خون و مبارزه با انعقاد خون مفید است. همچنین محققان در دانشگاه جورج واشنگتن تایید نمودند که در سیر ماده ای وجود دارد که در رقیق کردن خون موثر است. و ده ها و صد ها مقاله و گزارش علمی درباره نیروی قوی انتی بیوتیک سیر منتشر شده است که در همه آنها عامل موثر در سیر را ماده ای به نام الیسین می دانند.الیسین منشا بوی تند سیر است و در حال حاضر تلاشی آغاز شده که این ماده را به صورت داروی شیمیایی تهیه و به کار برند .
الیسین باید در خود سیر خورده شود تا آثار قوی شفا بخش خود را ظاهر کند نه درخارج سیر . با اطلاع از همه این تجربیات مع هذا دکتر گاراگزی شخصا علاقه خاصی برای بررسی آثار سیر روی دسته ای از باکتری ها به نام مایکوبا کتریا دات. این گروه خاص باکتری تا به حال به قدر کافی از نظر آثار سیر روی آنها در تجربیات آزمایشگاهی دانشمندان وارد نشده بود کسی چه می داند باید مورد به مورد آزمایش شود . زیرا تنها اثر سیر روی دسته ای از باکتری ها کافی نیست قبول کینم که روی تمام انواع باکتری ها موثر است. شاید سیر در مورد این گروه از باکتری (Mycobacteria ) آثار شفا بخش و باکتری کشی نداشته باشد.عفونت دیگری که اشخاص مبتلا به AIDS را قربانی می کند ناشی از یک قارچ دیگری به نام علمی Mycobacerium Avium که به انگلیسی Fungal bug نامیده می شود می باشد که قبلا فقط در پرندگان دیده می شد . عفونتهای قارچی در ۱۵ – ۱۰ سال گذشته در امریکا دو سه برابر شده است . دکتر گارگزی و همکارانش مرتبا نمونه ها خون این بیماران را در آزمایشگاه تحت مطالعه قرار می دهند و اگر آن طوری که پزشکان محقق چینی معتقدند سیر بر ضد قارچهای بیماریزا موثر باشد مسلما باید تحقیقات گسترش یابد. به همین دلیل بود که رئیس بخش بیماری های عفونی بیمارستان دانشگاه جورج تاون در واشنگتن دی سی ، از نظر دقت کار و وسواسی که داشت شخصا برای خرید و انتخاب سیر به بازار می رفت. هدف بررسی آثارسیر روی انواع قارچهای بیماریزا می باشد. دکتر دلاها همکار دکتر گارگزی سیر ها را پوست کنده و ده دنده آن را آسیا می نماید و ماده فعال آن یعنی الیسین را استخراج و پس از تمهیدات شیمیایی خاص آن را نهایتا به صورت عصاره منجمد سیر در می آورد . سپس هفده گونه مایکو باکتریا رادر ظروف استریل آزمایشگاهی ریخته و روی آنها از عصاره سیر با غلظتهای متفاوت تاثیر می دهد. البته تعدادی نیز ظروف استریل به عنوان شاهد بودند که در آنها گونه های مختلف باکتری کشت داده شده ، ولی سیر روی آنها ریخته نمی شد . سپس محققان کنار نشسته و منتظر می شدند که آثار سیر را روی رشد باکتری ها ببینند.
البته باکتری هایی که در ظروف آزمایشگاهی بدون سیر کشت داده شده بودند به رشد و تکثیر خود ادامه می دادند و لی در محیط های کشت باکتری ها که سیر روی آنها ریخته شده باکتری ها رشدی نداشته و می مردند و روشن می شود که سیر آسیبب شدیدی به گونه های مختلف باکتری های قارچی از جمله باکتری سل وارد می سازد. در حقیقت سیر ضد سل خیلی قوی است ولی بر ضد باکتری AIDS کمتر اثر داشت. این آزمایشها ، تجربیات و نظریات پزشکان سنتی قرنها پی جهان را تایید می کند.
در کتابخانه ملی پزشکی واقع در شهر Beghesda در ایالت مریلند امریکا یکی از پربارترین مجموعه مراجع پزشکی در تحقیقات سیر وجود دارد. در حدود ۱۲۵ گزارش تحقیقاتی دیده می شود که تنها در ۱۹۸۳ منتشر شده است . برای محققان پزشکی قطعی است که سیر در تاخیر ابتلا به حمله های قلبی ، سرطان و حمله های ناگهانی مغزی و تعدد زیادی از عفونتها اثر مسلم دارد.
در سال ۱۹۴۴ یک شیمیدان به نام Chester J. Cavallita نشان داد که ماده ای که منشا بوی تند سیر است و به نام Allicin می باشد . یک نوع انتی بیوتیک قوی است آزمایشها نشان داد که اثر سیر خام حتی قوی تر از Penicillin و Tetracycline است . صدها بررسی و مطالعات همه روشنگر این واقعیت هستند که طیف میکروب کشی سیر از وسیعترین طیفها بوده و از این نظر بر ضد لیست درازی از میکروبهای بیماری ها است نظیر سل ، اسهال ساده ، اسهال خونی ، حصبه و مسمومیتهای غذایی ناشی از سم کلستریدیوم بوتولینوم که عوارض شدیددر د شکم ، سرفه های شدید ، اتساع مردمک ، اختلال هضم و غیره دارد و به نام Botulism معروف است و نظایر آن موثر می باشد .
سیر از نظر میکروب کشی ، قوی تر و موثر تر از هر نوع ماده ضد میکروب که تا حال شناخته شده می باشد .سیر در آن واحد ضد باکتری ، قارچ ، انگل و ضد ویروس است.
ماده الیسین سیر وقتی که سیر بریده شود یا کوبیده و له شود تشکیل می شود و اگر در اثر پختن با حرارت زیاد ماده الیسین از بین برود خاصیت میکروب کشی سیر نیز از بین می رود ولی بدیهی است سایر خواص شفا بخش آن کماکان باقی است. در تعداد زیادی از کشورها سیر رسما به عنوان ضد باکتری در معالجه بیماری ها کاربرد دارد.
در ژاپن سیر را بدون حرارت کوبید ه و از آن ماده ای بنام Kyolic تهیه می کنند که نظیر انتی بیوتیک در پزشکی مصرف دارد.
سیر بر ضد عفونتهای قارچی ازجمله عامل بیماری سل می جنگد و ظاهرا میکروب را منهدم می کند. در این مورد محققان چینی معتقدند و نتیجه گرفته اند که قسمتی از معالجه و اثر سیر مربوط به این است که سیر سیستم دفاعی بدن را تحریک و تقویت می کند و از آن طریق نیز بدن به کنترل بیماری فایق می شود.
محققان پزشکی در فلوریدا نتایج تحقیقات خود را چنین گزارش می کنند. در یک گزارش تحقیقث طارق عبدالله محقق پزشک و همکارانش درمرکز تحقیقات پاناماسیتی در فلوریدا نشان داده اند که مصرف سیر خام و سیر ژاپنی به نام Kyolic که عصاره سر سیر است هر دو نوع به مقدار قابل ملاحظه ای قدرت سیستم دفاعی بدن را بالا می برد و بدن قادر خواهد بودکه در مقابل حمله میکروبها مقاومت نماید . سیستم دفاعی بدن خط اول یا خط مقدم جبهه جنگ بین بدن و میکروبها است.
دکتر عبدالله معتقد است که نتیجه تحقیقات نشان می دهد که سی نه فقط برای بیماری های عفونی و سرطان بلکه برای بیماری AIDS نیز موثر است. زیرا با احتمال زیاد قدرت سیستم دفاعی بدن را فزایش می دهد. به این جهت برنامه تحقیقی وسیعی برای اآار سیر در کنترل AIDS طرح کرده است. با این که دکتر عبدالله به این نتیجه رسیده است که حتی مقدار کم سیر خام نیز در افزایش دفاع بدن موثر است . ولی او همیشه سیر را به مقدار زیاد توصیه می کند. درگزارش دیگری می گوید از سال ۱۹۷۳ که مرتبا هر روز چند عددسیر خام با غذا خورده ام مبتلا به سرماخوردگی و انفلوانزا نشده ام۱۰ دی، ۱۳۹۱ در ۰۷:۳۶ #98952farzaneh negahbanمشارکت کنندهسیر خواص معجزه گر زیادی داره، البته فکر می کنم اگر بنا به توصیه این دکتر عبدالله هرروز چندتا سیر (اونم از نوع خامش) بخوریم دیگه هیچ دوستی برامون باقی نمونه
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.