استفاده از سیر و پیاز راز طعم خاص خیلی از سالادها و غذاهاست. اما این دو تا ریشه یه نقطه ضعف بزرگ دارن که آدم ترجیح میده از خیر همه خواص و شگفتیهاشون بگذره. بوی بد و ماندگار اینا باعث شده کمتر سراغ این طعمدهندهها بریم. اما طبیعت هیچ وقت به ما رکب نمیزنه و راههایی وجود داره که با خیال راحت از این خوراکی استفاده کنیم.
برای اینکه دستتون بوی سیر نگیره سیر رو ۱۵ ثانیه تو مایکروویو بذارید، تا پوستش درسته کنده شده. پوست سیر تا وقتی کامل خشک نشده به راحتی از مغزش جدا نمیشه و برای کندن این پوست سرانگشتامون به اندازهای درگیر میشن که بوی سیر رو به خودشون بگیرن. با روش بالا اصلا نیازی به پوست گرفتن نیست.
ولی سیر باید رنده یا خرد شه. این کارا رو هم با خیال راحت انجام بدید و نگران بوی سرانگشت و زیر ناخن و در نهایت دهنتون نباشید. کارتون که تموم شد به جای صابون از کمی خمیردندون برای شستن انگشتاتون استفاده کنید. اگه برای پختن غذا از لیمو استفاده کردید، انگشتاتون رو تو پوست لیمو بچرخونید و بعد با صابون بشورید.
جویدن هل، چای خشک، لیمو تازه، و موثرتر از همه چند برگ جعفری مانع ایجاد بوی بد دهن میشه.
از همه این راهها استفاده کنید تا عزت و احترام این دو خوراکی پر خاصیت هم سر جای خودش حفظ بشه.