سیر با عفونت های مقاوم ریوی مقابله می کند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #88099
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]متخصصان تغذیه و سلامت تاکید دارند که سیر برای مقابله با عفونت‌های جدیِ ریوی مفید است.

    سیر حاوی نوعی ماده شیمیایی موسوم به «آلیسین» است که می‌تواند برای مقابله با گروهی از عفونت‌های باکتریایی مقاوم به آنتی‌بیوتیک مفید و موثر باشد.

    نتایج یک مطالعه جدید تایید می‌کند که اگر به رژیم غذایی خود سیر اضافه کنید می‌توانید از ریه‌های خود در برابر عفونت‌های باکتریایی محافظت نمایید. در این مطالعه آشکار شد که ماده شیمیایی آلیسین موجود در سیر می‌تواند باکتری‌هایی را که عامل بروز عفونت‌های خطرناک ریوی در بیماران مبتلا به «فیبروز سیستیک» هستند، نابود کند.

    فیبروز سیستیک یک اختلال ژنتیکی است که عمدتا ریه‌ها را درگیر می‌کند. این بیماری یکی از شایع‌ترین و جدی‌ترین اختلالات ژنتیکی است که در هر 2000 تا 3000 تولد یک نوزاد را مبتلا می‌کند. در این اختلال ترشحات ریه، لوزالمعده، کبد و روده غلیظ و چسبنده می‌شود و این در حالی است که در افراد طبیعی این ترشحات غالبا رقیق و غیرچسبنده هستند. علاوه بر این میزان نمک موجود در ترشحات غدد عرق نیز افزایش می‌یابد و در واقع نمک مورد نیاز بدن از طریق عرق دفع می‌شود.

    پروفسور «جان گوان» از اساتید دانشگاه ادینبرو در انگلیس می‌گوید: آلیسین به طور طبیعی در بافت‌های سیر و برای از بین بردن میکروب‌های گیاهی موجود در آب و خاک تولید می‌شود.

    این بررسی نشان داد آلیسین موجود در سیر خام مانع از رشد گروهی از باکتری‌ها موسوم به Burkholderia cepacia complex می‌شود که عامل بروز عفونت‌های ریوی جدی در مبتلایان به فیبروز سیستیک هستند.
    [/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.