متخصصان تغذیه معتقدند نو ع رژیم غذایی که انتخاب میکنیم میتواند در پیشگیری از بروز سرطان یا کند کردن روند پیشرفت آن در بدن مؤثر باشد. به عنوان مثال برخی از مواد غذایی از جمله قهوه، سیر، بروکلی و …ضد ابتلا به سرطان کبد هستند.
به گزارش پایگاه خبری «سلامانه» و به نقل از medisite، تحقیقات پژوهشگران مرکز INRA در سال 2001 نشان داد ترکیبات گوگردی موجود در سیر میتواند در موشهای آزمایشگاهی از بروز سرطان کبد پیشگیری کند. همچنین مصرف روزانه یک حبه سیر از بروز سرطانهای دستگاه گوارش از جمله معده و کولون هم جلوگیری میکند.
تحقیق دیگری در سال 2008 روی موشهای آزمایشگاهی فاش کرد ارتیشو-کنگر فرنگی- به دلیل خاصیت مدر و سمزدایی که دارد و به دلیل داشتن پلیفنولها میتواند از سلولهای کبدی در برابر سرطان محافظت کند. این سبزی تومورها و سلولهای سرطانی را به خود کشی وا میدارد و به این روش مانع از تکثیر آنها در بدن میشود.
تحقیق دیگری در سال 2015 در آلمان ثابت کرد دو ترکیب گلوکوزینولات و ایزوتیوسیانات که در کلم سبز و کلم بروکلی موجود است نیز میتواند با از بین بردن سلولهای سرطانی مانع از تأثیر منفی آنها بر سلولهای سالم و بروز سرطان کبد شود.