سیر که یک آنتییوتیک طبیعی، ضدقارچ و ضدویروس قوی است، مادهغذایی است که حتماً باید به برنامهغذایی روزانهتان اضافه کنید. سیر که حاوی پتاسیم و ژرمنیوم، دو مادهمعدنی که موجب بهبود سلامتی میشوند، میباشد، به ترکیبات سولفوری خود بهویژه آلیسین نیز معروف است. اینها موادشیمیایی گیاهی اصلی هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بعنوان یک آنتیبیوتیک طبیعی عمل میکنند. پس زمانش رسیده است که چند تکه سیر در سوپ، سالاد و غذای موردعلاقهتان بیندازید و از فواید بسیار آن بهرهمند شوید. مصرف پودر سیر را فراموش کنید زیرا بیشتر فواید آن از بین رفته است.
بیشتر: سلامت نیوز