سير را تازه خريداري و مصرف کنيد. اگر سيرها داخل مغازه جوانه زده بودند، از خير خريدن آنها بگذريد، زيرا جوانه زدن، نشانه تازه نبودن محصولات کشاورزي است. اگر قرار است سير را به مدت طولاني نگهداري کنيد، آنها را در جايي کاملا خشک و خنک داخل روزنامه بپيچيد يا اينکه ابتدا براي چند روز متوالي، سيرها را کامل و بوتهاي با پوست روييشان زير نور آفتاب بگذاريد تا پوستشان کاملا خشک شود. سپس آنها را در محلي خشک و خنک براي حدود 4 ماه بدون نگراني از جوانه زدن، نگه داريد. بهعلاوه، ميتوانيد سيرها را حبه کنيد، آنها را با پوست روييشان بشوييد تا آلودگيهايي مانند گل و لاي نداشته باشند، سپس خشکشان کنيد و در همان حالت تازه، داخل نايلوني قرار دهيد و آنها را فريز کنيد. به اين ترتيب، ماندگاري سير تا حدود 10 ماه افزايش پيدا ميکند. حواستان باشد سيري که قرار است براي مدتي طولاني نگهداري شود، نبايد چاقو بخورد. خرد يا رنده کردن سير پيش از نگهداري داخل فريزر، باعث از دست رفتن ارزش تغذيهاي آن ميشود.
منبع:WHfood
[hr]