دریافت مقادیر کافی سویا، درد و التهاب مفاصل را از بین میبرد. طبق بررسی متخصصین تغذیه دانشگاه ایالتی اکلاهاما، با مصرف روزانه سویا به مدت سه ماه، بر درد و رنج ناشی از زانودرد میتوان غلبه نمود.
سویا از طریق مصرف سالاد، برگرهای سویا، مخلوطهای حاوی مواد غذایی گیاهی و شیر سویا تامین میگردد. این ماده غذایی منبع غنی ایزوفلاونها است. ایزوفلاونها به سبب توانایی خود در تعدیل فعالیت استروژنی بدن (با اتصال به گیرندههای استروژنی سطح سلولها)، شناخته میشوند. محققین آزمایشگاهی ثابت نمودهاند، ایزوفلاونهای سویا التهاب مفاصل را کاهش داده، بافت غضروف را بهبود ميبخشند و در نهایت سبب کاهش درد میشوند.