سویا

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78376
    zghasemi
    مشارکت کننده

    از این دانه در تهیه سس و شیرسویا استفاده می شود. سویا نسبت به گوشت، حاوی چربی اشباع شده کمتری است و حاوی مقادیر فراوانی اسید چرب امگا۳ است که برای سلامت قلب مفید است دانه سویا تصفیه نشده نیز حاوی تمامی ۷ اسیدآمینه اساسی لازم برای حفظ و بازسازی تمامی بافت های بدن از عضلات تا مو می باشد.

    از طرف دیگر سویا حاوی مقادیر زیادی مواد شیمیایی است که مانع هضم پروتئین و جذب مواد معدنی می شود و نیز روی سوخت و ساز بدن تاثیر می گذارد. اگرچه سویا خطر بروز سرطان سینه را کمی کاهش می دهد اما تحقیقی که در آمریکا انجام گرفت نشان داد مصرف مکمل های سویا می تواند برای افرادی که از این بیماری جان سالم به در بردند، کمی خطرناک باشد.

    مکمل های سویا حاوی مقدار بالای ایزوفلاوانز (Isoflavones) شبیه به استروژن است که سلول های تومور را به تقسیم و تکثیر تشویق می کند. کارشناسان، مصرف روزی یک وعده فرآورده تصفیه نشده سویا را توصیه می کنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.