سوپ فلفل دلمه ای مخصوص کسانی که آنفلوانزا دارند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89874
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای 4 نفر :

    فلفل دلمه‌ای قرمز : 5 عدد

    روغن زیتون : 1 قاشق سوپ‌خوری

    چیلی قرمز خرد کرده : 1 عدد

    سیر خرد کرده : 2 حبه

    پیاز خرد کرده : 2 عدد

    فیله گوجه‌ فرنگی خرد کرده : 5 عدد

    قرص عصاره سبزیجات : 2 عدد

    آب : 1 لیتر (4.5 پیمانه)

    نمک : به میزان لازم

    فلفل : به میزان لازم

    پودر مرزنجوش : به میزان لازم

    روش تهیه :

    فلفل‌ها را بشویید و به چهار قسمت تقسیم نمایید.
    الیاف سفید وسط آن و نیز دانه‌های فلفل را جدا کنید و آن‌ها را از طرف پوستشان روی سینی فر قرار دهید و به مدت 10-15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا پوست فلفل برشته شود.

    فلفل‌ها را از فر خارج کنید آن‌ها را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و کیسه را ببندید و 5 دقیقه آن را به حال خود بگذارید.

    سپس فلفل‌ها را از کیسه پلاستیکی خارج کنید و پوست آن‌ها را بگیرید و آن‌ها را کنار بگذارید.

    اکنون روغن زیتون را گرم کنید و چیلی را با حرارت ملایم در آن تفت دهید. سپس سیر و پیاز را به چیلی اضافه کنید و آن‌ها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

    اکنون گوجه‌فرنگی‌ها را به پیاز و چیلی اضافه نمایید.

    مخلوط حاصل را به مدت 5 دقیقه به آرامی حرارت دهید تا مواد نرم شوند و سپس فلفل دلمه‌ای‌ها را اضافه کنید.

    مایه حاصل را درون دستگاه غذاساز بریزید و صبر کنید تا به حالت پوره در آید.

    در مرحله آخر مایه گوجه‌فرنگی و فلفل را درون ظرف بزرگی بریزید و مخلوط عصاره سبزیجات و آب را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه آن‌را به آرامی حرارت دهید.

    سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.

    برای طعم دادن به سوپ پودر مرزنجوش را روی سوپ بپاشید.

    سوپ را با نان سفید تازه میل نمایید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.