مواد لازم :
225 گرم(عدس قرمز حدود 1 لیوان)(شسته شود)
2 عددپیاز ( ساطوری شده)
2 حبه سیر بزرگ( ساطوری شده)
1 عددهویج( ساطوری شده)
2 قاشق سوپخوری روغن زیتون خالص
آب مرغ 1/5 لیتر
2 قاشق سوپخوری سركه
به مقدار لازم فلفل و نمك
برای تزئین برگ كرفس
طرز تهیه:
عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنید تا به مدت 5/1 ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سركه یا آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزایید.
اگر سوپ خیلی غلیظ شد، كمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ كرفس تزئین كنید.
نكات تغذیه ای:
این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس كردن ندارد.