سوپ عدس و سیر برای افراد دیابتی نوع ( II )

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70252
    ناشناس
    میهمان

    مواد لازم :

    225 گرم(عدس قرمز حدود 1 لیوان)(شسته شود)

    2 عددپیاز ( ساطوری شده)

    2 حبه سیر بزرگ( ساطوری شده)

    1 عددهویج( ساطوری شده)

    2 قاشق سوپخوری روغن زیتون خالص

    آب مرغ 1/5 لیتر

    2 قاشق سوپخوری سركه

    به مقدار لازم فلفل و نمك

    برای تزئین برگ كرفس

    طرز تهیه:
    عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنید تا به مدت 5/1 ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سركه یا آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزایید.

    اگر سوپ خیلی غلیظ شد، كمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ كرفس تزئین كنید.

    نكات تغذیه ای:
    این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس كردن ندارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.