سوپ عدس و سیر برای افراد دیابتی نوع دو

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83722
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس كردن ندارد.
    ● مواد لازم:
    ▪ عدس قرمز (شسته شود) ۲۲۵ گرم( حدود ۱ لیوان)
    ▪ پیاز ۲ عدد ( ساطوری شده)
    ▪ سیر بزرگ ۲ حبه( ساطوری شده)
    ▪ هویج ۱ عدد( ساطوری شده)
    ▪ روغن زیتون خالص ۲ قاشق سوپخوری
    ▪ آب مرغ ۵/۱ لیتر
    ▪ سركه ۲ قاشق سوپخوری
    ▪ فلفل و نمك به مقدار لازم
    ▪ برگ كرفس برای تزئین
    ● طرز تهیه:
    عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنید تا به مدت ۵/۱ ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سركه یا آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزایید.
    اگر سوپ خیلی غلیظ شد، كمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ كرفس تزئین كنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.