سوپ عدس قرمز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75059
    araghi
    مشارکت کننده

    سوپ عدس قرمز و سیر مناسب برای افراد دیابتی (نوع 2) و کسانی که دارای رژیم های لاغری هستند ،می باشد
    مواد لازم :
    عدس قرمز (شسته شود)
    225 گرم( حدود 1 لیوان)
    پیاز (ساطوری شده
    2عدد
    سیر بزرگ(ساطوری شده)
    2 حبه
    هویج (ساطوری شده)
    1 عدد
    روغن زیتون خالص
    2 قاشق سوپخوری
    آب مرغ
    5/1 لیتر
    سرکه
    2 قاشق سوپخوری
    فلفل و نمك
    به مقدار لازم
    برگ كرفس
    برای تزئین
    طرز تهیه:
    عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنید تا به مدت 5/1 ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سركه یا آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزایید.
    اگر سوپ خیلی غلیظ شد، كمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ كرفس تزئین كنید.
    نكات تغذیه ای:
    این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس كردن ندارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.