انواع سوپهای حاضری از سوپ جو و قارچ گرفته تا سوپ سبزیجات و گوجهفرنگی، همه و همه سرشار از نمک و سدیم هستند. نکته قابل تامل در مورد این محصولات، افزودن نمک هنگام طبخ نهایی به آنهاست که باعث میشود حجم سدیم دریافتی بدن در یک وعده غذایی، بسیار بالاتر از حد انتظار رود.
به همین دلیل باید به این ۳ توصیه درباره سوپهای حاضری توجه کنید تا میزان سدیم دریافتی بدنتان پس از مصرف آنها بالا نرود؛ اول، برچسب محصول را پیش از خرید بخوانید و انواعی که کمترین میزان نمک و سدیم را دارند، انتخاب کنید. دوم اینکه خودتان در منزل، کمی سبزیهای تازه مانند قارچ، جعفری، گشنیز، گوجهفرنگی یا هویج به این سوپها اضافه کنید. سوم، به هیچوجه داخل آنها نمک نریزید و برای بالا رفتن ارزش تغذیهایشان در صورت تمایل به جای آب، آنها را با شیر بجوشانید و آماده خوردن کنید.