سويا و سلامتي

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #67679
    s.samadi
    مشارکت کننده

    مطالعات انجام گرفته نشان مي‌دهد كه سرطان سينه ، پروستات و روده كوچك در آمريكا كه به ميزان كمتري از فرآورده هاي سويا استفاده مي شود بيشتر شايع است. در مطالعات آزمايشگاهي انجام شده مشخص شده كه ايزوفلاونها مي توانند در قابليت رشد يك سلول سرطاني اختلال ايجاد نمايند.همچنين فرآورده هاي سويا مي توانند خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي را كاهش دهند. يك تئوري آزمايش شده بيان مي كند كه ايزو فلاونها چربي خون را پايين نگه مي دارند . آزمايشهاي باليني نشان داده اند افرادي كه پروتئين گياهي مصرف مي كنند،در مقايسه با پروتئين حيواني، ميزان كلسترول خون كمتري دارند اهميت اين يافته چنان است كه سازمان غذا و دارو اخيرأ اعلام كرده كه پروتئين گياهي براي سلامت قلب مفيد است. اگر محصولي در هر وعده مصرفي حداقل25/6 گرم پروتئين گياهي داشته باشد و داراي چربي و كلسترول پاييني باشد، توليد كنندگان آن مي توانند ادعا كنند كه احتمال بيماريهاي قلبي را كاهش مي دهد مشروط بر اينكه فرد حداقل 25 گرم پروتئين گياهي در روز مصرف نمايد.همچنين نقش احتمالي فرآورده هاي سويا در جلوگيري از پوكي استخوان مورد بررسي قرار گرفته است. ايزو فلاونها و مشتقات سويا كهipriflavone ايپري فلاون ناميده مي شوند وقتي بهمراه كلسيم و ويتامين D مصرف شوند محتواي مواد معدني استخوان را در زنان يائسه بالا مي برند.

    احتمالأ ايزو فلاونها به رفع عوارض قبل از يائسگي و زمان يائسگي مثل گر گرفتگي در زمان يائسگي كمك مي كنند. بويژه در كشورهايي كه مصرف دانه هاي سويا زياد است، عوارض يائسگي كمتر گزارش شده است. فرآورده هاي سويا مطمئناً به اين مرحله از زندگي خانمها كمك خواهند كرد. در حاليكه هنوز جا براي تحقيقات بيشتر وجود دارد بهتر است كه پيشنهاد كنيم كه هر فرد براي سلامت خود روزانه از دانه هاي سويا و فرآورده هاي آن استفاده كند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.