سوسیس و سرطان پانکراس

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72232
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    متخصصان سوئدی در مقاله جدیدی تاكید كردند خوردن حتی مقادیر اندكی گوشت فرآوری شده به طور روزانه احتمال ابتلا به سرطان پانکراس را تشدید می‌كند. سرطان پانكراس از جمله اختلالاتی است كه اغلب در مراحل ابتدایی بیماری هیچ علایمی از خود بروز نمی‌دهد.
    پزشكان به جز عواملی چون سیگار، الكل و اضافه وزن تقریبا درباره سایر عوامل موثر در بروز این سرطان اطلاعات بسیار اندكی دارند اما در این بررسی جدید دریافته‌اند كه خوردن فقط 50 گرم گوشت فرآوری شده مثل سویس یا كالباس در روز احتمال ابتلا به این سرطان را تا 20 درصد افزایش می‌دهد. همچنین خوردن 100 و 150 گرم از این نوع گوشت در روز به ترتیب 38 و 57 درصد احتمال ابتلا به سرطان پانكراس را تشدید می‌كند.
    رژیم غذایی نیز ممکن است در ایجاد این سرطان دخالت داشته باشد به طوری که این سرطان در افرادی که کافئین مصرف می‌کنند و همچنین افرادی که غذاهای پرچرب به خصوص چربی‌های حیوانی مصرف می‌کنند، بیشتر مشاهده می‌شود. برای جلوگیری از ابتلا به سرطان پانكراس توصیه می‌شود که رژیم‌های غذایی متنوع، کم ‌چرب و با فیبرهای غذایی فراوان مصرف كرده و از استعمال دخانیات نیز پرهیز نمایید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.