سوءهاضمه نتیجه زیاده‌روی در مصرف آجیل و شیرینی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82175
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    در ایام نوروز چون معمولا از خوراکی‌های با ارزش غذایی و کالری بالا استفاده می‌شود و افراد به دلیل تعطیل بودن ادارات و مدارس تحرک کمتری دارند، احتمال بروز چاقی و اضافه وزن بیشتر است.
    زیاده روی در مصرف آجیل، شیرینی و شکلات و افزایش دفعات و حجم مصرف این تنقلات می‌تواند سوء‌هاضمه در پی داشته باشد و به علاوه در رشد کوکان اثر منفی بر جای بگذارد.
    چون در این ایام مصرف تنقلات بیشتر است توصیه می‌شود افراد مصرف برنج و نان را در وعده‌های غذایی اصلی خود محدود کنند و بیشتر از غذاهای سبک از جمله سوپ و کوکو استفاده نمایند.
    بهتر است در این ایام مصرف نوشیدنی‌های شیرین از جمله نوشابه و دلستر و همچنین سس همراه با سالاد کمتر مصرف شود.
    آجیل‌ها دارای چربی‌های مفید و غیراشباع هستند و می‌توانند برای قلب مفید باشند به علاوه اسیدآمینه “آرژنین” موجود در آن برای ترشح هورمون رشد کودکان مفید است.
    سلنیوم، منیزیم، فسفر و آهن از دیگر ریز مغذی‌های موجود در آجیل است که این کارشناس تغذیه از آنها نام برد.
    افرادی که چربی خون بالا دارند مصرف آجیل را محدود کنند و از آجیل‌های خام و غیرشور استفاده کنند.
    بهتر است شیرینی‌های عید هم کوچک و خشک باشند و از مصرف شیرینی‌های خامه‌ای پرهیز شود.
    نان برنجی و نان نخودی بهترین انواع شیرینی برای ایام نوروز هستند، خصوصا نان نخودی که برای افرادی که مزاج سرد و مشکلات مفصل دارند مفید است.
    از شیرینی‌هایی که دارای گردو هستند بیشتر استفاده شود.
    بهتر است به جای استفاده از آبنبات و تافی‌ها از شکلات تلخ استفاده شود که منیزیم بالایی دارد.
    افراد دیابتی، افراد مبتلا به کبد چرب و همچنین افرادی که آرتروز دارند، کمتر شیرینی و شکلات مصرف کنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.