درحالى كه براى باردار شدن تلاش مى كنيد از خوردن چاى سبز اجتناب كنيد.
مطالعات نشان می دهند زنانى كه به ميزان 1 تا 2 فنجان چاى سبز در روز حدود 3 ماه قبل از باردارى و طى 3 ماهه اول می نوشند، دو برابر بيشتر با خطر داشتن كودكى با نقايص لوله عصبى روبرو هستند.
علت اين قضيه آنتى اكسيدان موجود در چاى سبز است كه فعاليت اسيدفوليك را مهار مى كند. مى دانيم كه ميزان كافى اسيدفوليك طى هفته هاى اوليه حاملگى به كاهش ميزان نقايص لوله عصبى كمك مى كند، پس تا انتهاى حاملگى از چاى سبز اجتناب كنيد.