شکلات تلخ
مصرف روزانه شکلات تلخ فشار خون را در افراد سالم کاهش می دهد. پودر کاکائو غنی از فلاوانوئید نوعی آنتی اکسیدان کاهش دهنده کلسترول مضر و افزایش دهنده کلسترول مفید است. هر یک تخته شکلات تلخ حاوی 53.5 میلی گرم فلاوانوئید است در حالی که شکلات شیری حاوی کمتر از ۱۴ میلی گرم فلاوانوئید است.
لیموترش
تنها یک عدد لیموترش، بیش از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین می کند و باعث افزایش کلسترول مفید و تقویت استخوان می شود. فلاوانوئید موجود در لیموترش مانع از رشد سلول های سرطانی و عملکرد ضدالتهابی آن می شود. نتایج بررسی ها نشان می دهد، افزودن آب یا یک برش لیمو به چای، باعث افزایش ۸۰درصدی توان بدن در جذب آنتی اکسیدان موجود در چای می شود.
سیر
سیر یک ماده ضدبیماری قوی است که مانع از رشد باکتری ها از جمله ای کولای می شود.« آلیسین » نوعی ترکیب در سیر دارای خاصیت مهم ضد التهابی است و در کاهش دادن کلسترول خون موثر است. توجه داشته باشید سیر تازه له شده، بیشترین میزان آلیسین را رها می کند. همچنین پخت بیش از ۱۰دقیقه سیر، باعث از بین رفتن مواد مغذی آن می شود.