سنگ کلیه دارید؟ نوشیدن چای جوشیده ممنوع!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81128
    Shafiei
    مشارکت کننده

    مصرف شیر همراه با چای برای بیماران سنگ ساز مناسب است . مصرف شیر همراه با چای موجب می‌شود اگزالات چای با کلسیم شیر ترکیب بزرگی ایجاد کند که این ترکیب به علت بزرگی نمی‌تواند از روده جذب خون شود و باعث کاهش جذب اگزالات چای شده، مانع از جذب کلسیم شیر از طریق خون می‌شود که این واکنش برای بیمارانی که دچار سنگ‌های کلیوی کلسیمی هستند بسیار مناسب است.

    چای یخ حاوی مقدار فراوانی اگزالات است، افراط در مصرف قهوه فوری و چای یخ به دلیل بالا بودن مواد نگه‌دارنده نیترات موجب ایجاد آسیب در بافت‌های مختلف بدن از جمله سیستم ادراری می‌شود.

    افرادی که تمایل به مصرف چای فوری دارند بهتر است از چای سبز استفاده کنند، زیرا این نوع چای حاوی آنتی اکسیدان بیشتری است.

    چای دم کرده به دلیل مقدار کم اگزالات آسیب کمتری به بافت کلیوی وارد می‌کنند گفت: چای نباید بیش از حد جوشیده شود، جوشیدن زیاد موجب افزایش اگزالات موجود در آن می‌شود.

    چای دفع ویتامین C را از بدن تشدید می‌کند، مصرف چای کم رنگ مانع از دفع ویتامین C می‌شود، لذا بهتر است برای افزایش فواید چای همراه با آن از ترکیبات لیمو، برگ به لیمو و ادویه‌جاتی مانند: دارچین، هل، بهارنارنج و تخم گشنیز استفاده کرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.