-
نویسندهنوشتهها
-
۲ تیر، ۱۳۹۲ در ۱۱:۱۰ #77302zghasemiمشارکت کننده
سوءهاضمه مزمن یا معده درد نشانه این سندروم است. در این زمان قدرت هاضمه به طور چشمگیری کاهش پیدا می کند. از آن جا که این بیماری درمان قطعی ندارد، به خورد و خوراک خود توجه بیشتری کنید.
۴ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۱:۴۸ #100738madjdمدیرکلمنظورتان از سندروم بی قراری روده،سندرم روده تحریک پذیر است؟
۴ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۷:۵۸ #100739zahra jamshidiمشارکت کنندهبه نظر می یاد همان IBS باشد.
۴ تیر، ۱۳۹۲ در ۱۰:۰۶ #100741zghasemiمشارکت کنندهبله دقیقا همینطور است
[hr]
سندرم روده تحریک پذیر یکی از بیماریهای شایع گوارشی است که بخش قابل توجهی از جامعه را درگیر می کند . این بیماری که با درد مزمن شکمی و تغییرات در اجابت مزاج همراه است در زنان شایع تر از مردان بوده و ماهیتی مزمن دارد .
در این بیماری گرچه از نظر ارگانیک یافته خاصی وجود ندارد اما دردهای مزمن شکمی ، اسهال ، یبوست یا نفخ موجود در این بیماری ، کیفیت زندگی در این بیماران را تحت تأثیر قرار می دهد به گونه ای که غیبت از کار و کاهش کیفیت اجتماعی از عوارض مهم آن هستند .
در 90-80 % این بیماران ، مشکل روحی – روانی زمینه ای از قبیل اضطراب ، افسردگی ، وسواس و … وجود دارد . جالب توجه اینکه بسیاری از بیماران مبتلا ، مراجعه پزشکی ندارند .
برخی علائم غیر روده ای از قبیل سردرد ، کمر درد ، اختلال قاعدگی ، سرگیجه ، تهوع ، خستگی پذیری ، اختلال عملکرد جنسی و سوزش سر دل نیز در این بیماری وجود دارند که می توانند به موازات علائم روده ای ، وجود داشته باشند .
علت این بیماری نا مشخص است ولی عواملی همچون استرس ، حوادث دوران کودکی ، عفونت قبلی روده ای و تغییرات نوروترانسمیتری مغز در این بیماران مطرح شده است .
تشخیص سندرم روده تحریک پذیر بایستی با احتیاط داده شود و قبل از آن ، بررسی های اولیه در مورد وجود بیماری های ارگانیک دستگاه گوارش انجام شود.
درمان سندرم روده تحریک پذیر مشکل است و درمانهای غیر دارویی و دارویی متعددی برای آن پیشنهاد شده است اما درمان بر پایه شکایت غالب ونیز پاسخ به درمان بیمار،می تواند متفاوت باشد . -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.