سم زدایی میوه‌ها و سبزی‌ها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77668
    s.samadi
    مشارکت کننده

    میوه‌ها و سبزی‌های مختلف، مهم‌ترین و بهترین گزینه‌ها برای از بین بردن و دفع سم‌های بدن، محسوب می‌شوند. میوه‌ها و سبزی‌ها، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و خنثی‌کننده‌ی رادیکال‌های آزاد در بدن هستند.

    البته قدرت خنثی کردن رادیکال‌های آزاد و میزان آنتی‌اکسیدان در برخی از سبزی‌ها و میوه‌ها، بیشتر است. به همین دلیل این گروه از خوراکی‌ها می‌توانند در دفع و کاهش میزان سم‌های بدن و کمک به عملکرد کبد، بسیار مفید باشند.

    به علاوه، رادیکال‌های آزاد می‌توانند باعث ابتلا به سرطان و آسیب رساندن به کبد شوند که می‌توانید با مصرف مناسب انواع میوه‌ها و سبزی‌ها، جلوی این مشکل را بگیرید.

    بین میوه‌ها و صیفی‌جات، آن‌هایی که رنگشان نارنجی پررنگ و قرمز است و بین سبزی‌ها، آن‌هایی که برگ‌های پهن تیره دارند (مانند کاهو و اسفناج)، آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری دارند و سم‌های بدن را بیشتر خنثی و دفع می‌کنند.

    بد نیست این را هم بدانید که گیاهان معطری مانند زیره، رازیانه، ترخون، نعناع و بادرنجبویه هم خواص خنثی‌کننده‌ی سم‌های بدن را دارند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.