میوهها و سبزیهای مختلف، مهمترین و بهترین گزینهها برای از بین بردن و دفع سمهای بدن، محسوب میشوند. میوهها و سبزیها، سرشار از آنتیاکسیدانها و خنثیکنندهی رادیکالهای آزاد در بدن هستند.
البته قدرت خنثی کردن رادیکالهای آزاد و میزان آنتیاکسیدان در برخی از سبزیها و میوهها، بیشتر است. به همین دلیل این گروه از خوراکیها میتوانند در دفع و کاهش میزان سمهای بدن و کمک به عملکرد کبد، بسیار مفید باشند.
به علاوه، رادیکالهای آزاد میتوانند باعث ابتلا به سرطان و آسیب رساندن به کبد شوند که میتوانید با مصرف مناسب انواع میوهها و سبزیها، جلوی این مشکل را بگیرید.
بین میوهها و صیفیجات، آنهایی که رنگشان نارنجی پررنگ و قرمز است و بین سبزیها، آنهایی که برگهای پهن تیره دارند (مانند کاهو و اسفناج)، آنتیاکسیدانهای بیشتری دارند و سمهای بدن را بیشتر خنثی و دفع میکنند.
بد نیست این را هم بدانید که گیاهان معطری مانند زیره، رازیانه، ترخون، نعناع و بادرنجبویه هم خواص خنثیکنندهی سمهای بدن را دارند.